ΞΑΝΘΗ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το φιλικό της Ξάνθης με τον Πανσερραϊκό

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το φιλικό της Ξάνθης με τον Πανσερραϊκό
Ξάνθη INTIME SPORTS

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό της Ξάνθης με τον Πανσερραϊκό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στις Σέρρες. Πολλές δοκιμές και από τους δυο τεχνικούς.

Ισόπαλο δίχως τέρματα ήταν το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν ευκαιρίες και τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στον Πανσερραϊκό που ανέβηκε στο β’ μέρος, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με το προπονητικό επιτελείο να βγάζει τα συμπεράσματά του από την 4η αναμέτρηση προετοιμασίας. Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 2’ το σουτ του Ορφανίδη πέρασε άουτ, ενώ το πλασαριστό σουτ του Σολτάνι λίγο αργότερα, μετέτρεψε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Στο 17’ διπλό δοκάρι είχε η SKODA ΞΑΝΘΗ. Σε σέντρα του Σολτάνι ένας αμυντικός του Πανσερραϊκού με κεφαλιά παραλίγο να παραβιάσει την εστία της ομάδας του καθώς στην προσπάθειά του να διώξει η μπάλα, αυτή χτύπησε στη συμβολή των δοκών και στην επαναφορά ο Καπετάνος με νέα κεφαλιά είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Στο 26’ και 33’ τα σουτ του Γουάλας μπλόκαρε ο Ανδρούτσος ενώ στο 39’ ο αριστερός μπακ συνεργάστηκε με τον Έλτον αλλά ο Ανδρούτσος απέκρουσε το πλάγιο δυνατό σουτ του πρώτου και στη συνέχεια απομάκρυνε αμυντικός πριν περάσει η μπάλα την γραμμή τέρματος. Στο 40’ γκολ του Καπετάνου ακυρώθηκε ως off side.

Στο 45’ δυνατό σουτ του Ορφανίδη απέκρουσε ο Ανδρούτσος σε κόρνερ και στην εκτέλεσή του από τον Λουσέρο, ο Καρυπίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στην τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ο Λουσέρο έκανε το πλασαριστό σουτ που μετατράπηκε σε κόρνερ από τον Ανδρούτσο. Ο Πανσερραϊκός στο πρώτο μέρος προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ του Παπαστεργίου και του Ρούτση που δεν βρήκαν στόχο.

Στο 67’ το σουτ του Τόμιτς πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μέλκα σε ένα δεύτερο ημίχρονο χωρίς πολλές ευκαιρίες. Στο 86’ η προσπάθεια και το σουτ του Ρομάριο πέρασε άουτ. Στο 88’ άστοχο ήταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Παπαστεριανού.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (α' μέρος): Ανδρούτσος, Στεριανός, Βιτλής, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Μπαντάκ, Ρούτσης, Μπονέρης, Τσομαχασβίλι, Παπαστεργίου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (β' μέρος): Μέλκας, Στεριανός, Καψάλης, Σιάκκας (73’ Βιτλής), Κουκόλης, Ανδρέου, Μπαλού, Ατματζίδης, Προβατίδης, Ντα Κόστα, Ρομάριο.

SKODA ΞΑΝΘΗ (α’ μέρος): Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Καρυπίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης, Έλτον, Λουσέρο, Σολτάνι (30’ λ.τρ. Φασίδης), Ορφανίδης Π., Καπετάνος.

SKODA ΞΑΝΘΗ (β’ μέρος): Δεμένικος, Μπέρτος, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Καρυπίδης (68’ Χατζητερζόγλου), Παπαστεριανός, Τόμιτς, Λουσέρο (68’ Κολλαράς), Φασίδης, Ορφανίδης Π. (54’ Νάκας), Ράνος.

Επόμενο παιχνίδι για την SKODA ΞΑΝΘΗ, αυτό της Τετάρτης στη Βέροια (19:00).

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ