ΞΑΝΘΗ

Ισόπαλο 1-1 το τελευταίο φιλικό της Ξάνθης με τον Αγροτικό

Ισόπαλο 1-1 το τελευταίο φιλικό της Ξάνθης με τον Αγροτικό

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το φιλικό της Ξάνθης με τον Αγροτικό Αστέρα το απόγευμα του Σαββάτου με τους Ακρίτες να δίνουν σε ένα 24ώρο δυο φιλικά ματς και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τσεκάρει όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι για την Ξάνθη μέσα σε 24ώρες και δεύτερη ισοπαλία αυτή τη φορά κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα με 1-1. Στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς η Διοίκηση της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ αποφάσισε να δοθούν τα έσοδα από τα εισιτήρια στην ενίσχυση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου «έκλεισαν» το μακρύ στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το 1-1 διαμορφώθηκε από τα γκολ των Μελισσόπουλου στο 34’ και Τεγούση στο 63’ σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με τον Ρουμάνο προπονητή να δοκιμάζει και πολλούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης.

Στις καλύτερες φάσεις της φιλικής αναμέτρησης στο 6’ το σουτ του Κολλαρά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 14’ το δυνατό γύρισμα του Κώστα μπλόκαρε ο Γιακουμής. Στο 20’ και μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων ο Φελίπε από κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 34’ μετά από γύρισμα του Σολτάνι από αριστερά, ο Μελισσόπουλος με προβολή έκανε το 1-0. Στο 39’ το μακρινό φαλτσαριστό σουτ του Χατζή βρήκε την πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού κι έφυγε άουτ. Στο 40’ ο Φελίπε πλάσαρε από το ύψος της περιοχής τον εξερχόμενο Ζαρόπουλο με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 51’ η κεφαλιά του Δεινόπαπα κατέληξε στα χέρια του Ζαρόπουλου. Στο 63’ ο Τεγούσης με απευθείας χτύπημα φάουλ από πλάγια θέση ισοφάρισε για τον Αγροτικό Αστέρα κάνοντας το 1-1. Άστοχο σουτ του Φελίπε στο 70΄. Στο 81’ ο Αγροτικός Αστέρας βγήκε στην κόντρα επίθεση αλλά ο Δεμένικος με απόκρουση στο σουτ του Μπάρι και την βοήθεια του δοκαριού έσωσε την εστία του και λίγο αργότερα σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Δεινόπαπα. Στο 85’ το σουτ του Σουλεϊμάν Οκάν πέρασε άουτ και λίγο αργότερα την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Λισγάρα κι αυτή του Γιουνές στο 87’.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Χατζημωυσιάδης – Κούλα Χουσεΐν).

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος (66’ Δεμένικος), Κολλαράς (30’ Παπάζογλου), Λισγάρας, Σβάρνας (66’ Μελιόπουλος), Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Λουσέρο (86’ Παπαδόπουλος), Σολτάνι (86’ Ζουμπουλίδης), Μελισσόπουλος (82’ Καπτέλι), Κώστας (77’ Σουλεϊμάν Οκάν), Γιουνές.

Αγροτικός Αστέρας (Νεντίδης): Γιακουμής, Φελίπε, Γκοτοβός, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης, Κουκολής, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας, Γκέκας. Έπαιξαν και οι: ΓΙακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Μπουτζίκκος, Έππας, Μπάρι, Γκέσιος, Παπαδημητρίου, Πάλλας.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ