ΞΑΝΘΗ

Ήττα για την Ξάνθη στην Κύπρο

Ήττα για την Ξάνθη στην Κύπρο
INTIME SPORTS

Η Ξάνθη γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο όπου βρίσκεται η αποστολή για το τουρνουά "Μιλτιάδη και Χριστάκη Χριστοφόρου".

Με το αριστερό ξεκίνησε η Ξάνθη στην Κύπρο καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο δείχνοντας πως ακόμα υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι να βρουν τα πατήματα τους οι ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη.

Η ΑΕ Λεμεσού άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό Βόχου, όμως η Ξάνθη θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα λίγο αργότερα με τον Σταθάκη. Ο Καζάκης πήρε το πέναλτι όμως ο νεαρός άσος έστειλε τη μπάλα στον πορτιέρο της κυπριακής ομάδας!

AE Λεμεσού: Ντεγκρά (46' Χίντι), Ελευθερίου, Καρλίτος, Ουόν, Λεγκουέν, Ντεντέ (46' Σίλας), Μπεμπέ (65' Νικολάου), Μοντέιρο (56' Σάντος), Εντμάλ (65' Ρόκε), Ενρίκε (55' Βόχου), Καφού.

Ξάνθη: Βιβιανί, Μπαξεβανίδης (55' Μπέρτος), Κομεσίδης (57' Σταθάκης), Βάλλας (46' Στάσιακ), Εντιμάρ (57' Τσουμάνης), Φλίσκας (38' Βασιλακάκης 78' Μάνταλος), Ντάνι (71' Γκατσολάρι), Πόι (65' Αλτιπαρμακόφσκι), Μαρσελίνιο (65' Καθάριος), Σουάνης (55' Βλαχοδήμος), Μαρκόφσκι (55' Καζάκης).Σκέμπρι

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ