ΞΑΝΘΗ

Η "τρελή" πρόταση για τον Γούτα και ο Ολυμπιακός

Η "τρελή" πρόταση για τον Γούτα και ο Ολυμπιακός
Γούτας INTIME SPORTS

Πρόταση άνω του 1 εκ. ευρώ για τον Δημήτρη Γούτα απέρριψε η Ξάνθη. Επανέρχεται ο Ολυμπιακός για τον νεαρό άσο.

Δημοσίευμα της Live Sport την Παρασκευή θέλει την Ξάνθη να απορρίπτει πρόταση της Άντερλεχτ για τον Δημήτρη Γούτα πριν από λίγες ημέρες.

Ψάχνοντας λίγο την υπόθεση και μιλώντας με ανθρώπους από το Βέλγιο, μάθαμε πως η πρόταση έγινε πριν από περίπου 2-3 εβδομάδες και όντως ήταν στο 1.3 εκ. ευρώ μετρητά και όχι σε δόσεις!

Τα χρήματα είναι πολλά για την εποχή, όμως υπήρχε μία ιδιαιτερότητα. Οι Βέλγοι έθεσαν ένα deadline κάποιων ημερών στους Ακρίτες για να απαντήσουν.

Για διάφορους λόγους η υπόθεση δεν προχώρησε σε αυτό το χρονικό διάστημα κι έτσι χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία για την Ξάνθη να βάλει στα ταμεία της ένα μεγάλο ποσό και τον παίκτη να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Επανήλθε ο Ολυμπιακός

Πληροφορίες από το ίδιο περιβάλλον αναφέρουν πως πριν λίγες ημέρες οι πρωταθλητές Ελλάδας επανήλθαν για τον νεαρό διεθνή άσο με επίσημη πρόταση στην Ξάνθη.

Τα χρήματα, ωστόσο, δεν πλησίασαν εκείνα που προσέφεραν οι Βέλγοι και κάπου εκεί κόλλησε το όλο θέμα, παρότι στην πρόταση υπήρχε και ποσοστό μεταπώλησης για τους Ακρίτες.

Όπως καταλαβαίνετε το καλοκαίρι είναι "καυτό" για τον Γούτα που παρακολουθείται εδώ και αρκετούς μήνες από συλλόγους του εξωτερικού.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ