ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη θα πάει για ξένο προπονητή αν φύγει ο Λουτσέσκου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχωρήσει οριστικά από την Ξάνθη το καλοκαίρι, η ακριτική ομάδα θα αναζητήσει ξένο προπονητή. Δύσκολα θα προχωρήσει σε πρόσληψη Έλληνα τεχνικού.

Η Ξάνθη ύστερα από 25 αγωνιστικές έχει βγει από την πεντάδα της Super League. Βρίσκεται στην 7η θέση με 40 βαθμούς, αλλά η διαφορά από την 5η ΑΕΚ είναι τρεις βαθμοί. Οι Θρακιώτες θα το παλέψουν μέχρι τέλους να μπουν στα playoffs, έχοντας μπροστά τους ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), Αστέρα (εκτός), ΑΕΛ (εκτός) και Βέροια (εντός).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον, αφού είναι προσηλωμένος στο πώς θα οδηγήσει τους ακρίτες όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Η είσοδος στο μίνι πρωτάθλημα είναι φυσικά ο μεγάλος στόχος από εδώ και στο εξής.

Ήδη πάντως έχει ξεκινήσει κουβέντα για τον αντί - Λουτσέσκου, αν τελικά ο Ρουμάνος αποτελέσει παρελθόν, ύστερα από 2,5χρόνια. Σε περίπτωση που ο 48χρονος αποχωρήσει, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση θα αναζητήσει ξένο τεχνικό για τη διάδοχη κατάσταση.

Στην Ξάνθη δεν θέλουν να πάρουν θέση για το θέμα του προπονητή, αφού ξεκαθαρίζουν ότι αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ