ΞΑΝΘΗ

"Η γυναικάρα με τα κόκκινα" της Ξάνθης

"Η γυναικάρα με τα κόκκινα" της Ξάνθης

Με ένα ακόμη αινιγματικό και εμπνευσμένο δελτίο τύπου πήρε θέση η Ξάνθη γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Ξάνθη και ο Χρήστος Πανόπουλος μας είχαν συνηθίσει σε ανακοινώσεις στο ημίχρονο, σε ανακοινώσεις στο εικοσάλεπτο, σε ανακοινώσεις αινίγματα... ακόμα και σε ανακοινώσεις όπου ο Χρήστος Πανόπουλος επικαλούνταν τους ντεντέκτιβ, την Αγγελική Νικολούλη και μέχρι και τα pokemon που το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει της μόδας. Το δελτίο Τύπου όμως το οποίο ανέβασε την Τετάρτη (17/8) ήταν ακόμα πιο αινιγματικό και εμπνευσμένο αλλά ελάχιστοι μπορούν να καταλάβουν τι ήθελε να πει ο Χρήστος Πανόπουλος.

Συγκεκριμένα ανέβηκε ένα δελτίο Τύπου που είχε βίντεο την Kelly Lebrock από την ταινία "η γυναικάρα με τα κόκκινα" και τον προκλητικό χορό της. Μάλιστα το δελτίο Τύπου είχε τίτλο "Ladies and gentlemen MAKE YOUR DAY..." το οποίο το μεταφράζει κανείς ως "κυρίες και κύριοι... φτιάξτε τη μέρα σας" και από κάτω υπήρχε το βίντεο ενώ η ανακοίνωση ολοκληρωνόταν λέγοντας.. ότι θα ακολουθήσει και συνέχεια.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Ladies and gentlemen MAKE YOUR DAY...

“The woman in red”
Kelly LeBrock

Μετάφραση στα ελληνικά: "Η γυναικάρα με τα κόκκινα"

To be continued…"

"Η γυναικάρα με τα κόκκινα" της Ξάνθης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ