ΞΑΝΘΗ

Φουλάρει για Ολυμπιακό η Ξάνθη

Φουλάρει για Ολυμπιακό η Ξάνθη
Ξάνθη προπόνηση

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπήκε η SKODA Ξάνθη για τον τελικό κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ενημέρωση για τα εισιτήρια και για τη μετάβαση στο ΟΑΚΑ.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπήκε η SKODA Ξάνθη για τον τελικό κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η ξανθιώτικη ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής και τις ανάσες ξεκούρασης και πλέον διανύει το τελευταίο στάδιο των ασκήσεών της ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές την Δευτέρα το πρωί συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα του προπονητηρίου της ξανθιώτικης ΠΑΕ και ξεκίνησαν να δουλεύουν με στόχο την βελτίωση.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής χωρίζοντας τους παίκτες σε διαφορετικές υπο-ομάδες. Οι Παναγιώτης Τριάδης και Μιχάλης Ζαρόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Ενημέρωση για τη μετάβαση στο ΟΑΚΑ

Εξάλλου, η ΠΑΕ ενημερώνει τους φίλους της που θα πάνε στον τελικό κυπέλλου με δικό τους μεταφορικό μέσο, να μεταβούν στο ΟΑΚΑ από την Λεωφόρο Κηφισίας, όπου και θα σταθμεύσουν τα οχήματά τους.

Τα εισιτήρια για τον τελικό

Τέλος, η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και από ποια σημεία συνεχίζεται η προπώλησή τους.

"Ενημέρωση των φιλάθλων της Ξάνθης.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχίσει να γίνεται από τα σημεία:

Γραφεία ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ: 10:00 – 19:00

Κεντρική Πλατεία Ξάνθης: 10:00 – 21:00

Πλατεία Ελευθερίας : 10:00 – 21:00

Γραφεία XANTHI FANS: 18:00 – 21:30

μέχρι ΤΗΝ ΠEΜΠΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00

Μετά το πέρας αυτού του χρόνου, οποιοσδήποτε φίλος της Ξάνθης θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο, θα μπορεί να το προμηθευτεί από τα εκδοτήρια έξω από τις Θύρες των Ξανθιωτών στο ΟΑΚΑ (19, 20, 21)".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ