ΞΑΝΘΗ

Φουλάρει για επιθετικό η Ξάνθη, όλα καλά με Σολτάνι

Φουλάρει για επιθετικό η Ξάνθη, όλα καλά με Σολτάνι
Ξάνθη INTIME SPORTS

Η απόκτηση ενός στράικερ έχει γίνει επιτακτική στην Skoda Ξάνθη. Οι ακρίτες στα παιχνίδια που δίνουν στη Super League κάνουν ολοένα και πιο φανερή την αναγκαιότητα να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν φορ που θα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν τα καταφέρνει καλά στην επίθεση η Ξάνθη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου χωλαίνει στην τελική προσπάθεια και η διοίκηση έχει ήδη μπει στη διαδικασία εξεύρεσης ενός στράικερ. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο στόχος έχει εντοπιστεί και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα η κίνηση για την απόκτησή του.

Στο εφετινό πρωτάθλημα η Ξάνθη έχει βάλει εννέα γκολ σε δέκα παιχνίδια. Ισάριθμος και ο αριθμός τερμάτων που έχει δεχτεί. Να φανταστεί κανείς ότι το τελείωμα της περσινής σεζόν βρήκε τον Καπετάνο να έχει σημειώσει δέκα γκολ, ενώ άλλα δέκα είχε πετύχει ο Κλέιτον. Ο πρώτος δεν έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα της σεζόν που διανύουμε, ενώ ο δεύτερος έχει αποτελέσει παρελθόν.

Όλα καλά με Σολτάνι

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Ξάνθη την Τρίτη (10/11) μετά το ρεπό και τις ανάσες ξεκούρασης. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Η μαγνητική του Καρίμ Σολτάνι δεν έδειξε κάτι το σοβαρό και η σύσπαση στον προσαγωγό θα τον αφήσει εκτός προπόνησεων τις επόμενες μέρες.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Χρήστος Καρυπίδης ενώ τα ατομικά τους προγράμματα ακολούθησαν οι Βασιλακάκης - Δεμένικος. Από την σημερινή αλλά και τις επόμενες προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα απουσιάσει ο διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας Νικολάι Ντιμιτρόφ. Το Σάββατο στις 11:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, η SKODA ΞΑΝΘΗ θα δώσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ