ΞΑΝΘΗ

Φιλικά με Βέροια και Ηρακλή θα δώσει η Ξάνθη

Φιλικά με Βέροια και Ηρακλή θα δώσει η Ξάνθη
Ξάνθη, Λουτσέσκου, Κασναφέρης INTIME SPORTS

Δυο νέα φιλικά γνωστοποίησε ότι θα δώσει η SKODA Ξάνθη αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Βέροια και εν συνεχεία τον Ηρακλή στο "SKODA Ξάνθη Arena".

Τη συμφωνία για την διεξαγωγή δυο ακόμη φιλικών παιχνιδιών ανακοίνωσε η SKODA Ξάνθη με τους Ακρίτες να αντιμετωπίζουν τις επόμενες μέρες αρχικά την Βέροια και εν συνεχεία τον Ηρακλή εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα. Οι δυο αυτές αναμετρήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στον Ράζβαν Λουτσέσκου να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του κόντρα σε ομάδες που θα μετέχουν τη νέα σεζόν στην Super League και οι οποίες έχουν ενισχυθεί την φετινή σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Επέστρεψε στα γήπεδα και στην συνέχεια της προετοιμασίας της η SKODA ΞΑΝΘΗ. Μετά το παιχνίδι στις Σέρρες υπήρξαν οι απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης από το ρεπό της Κυριακής. Στην Δευτεριάτικη απογευματινή προπόνηση, το πρόγραμμα μετά την ομιλία – ανάλυση του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, περιλάμβανε αερόβιες ασκήσεις και βελτίωση σε τομείς της τακτικής.

Από σήμερα έως και το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ, το Le Chalet. Τις επόμενες μέρες υπάρχουν δύο φιλικές αναμετρήσεις για την SKODA ΞΑΝΘΗ με τη Βέροια και τον Ηρακλή.

Η πρώτη είναι την Τετάρτη στις 19:00 στο γήπεδο της Βέροιας και η δεύτερη στις 18:45 στο “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena”".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ