ΞΑΝΘΗ

Φέρνει Κρίστοφερ η Ξάνθη

Φέρνει Κρίστοφερ η Ξάνθη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, o 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Παλμέιρας, Κρίστοφερ, ταξιδεύει την Τετάρτη για τη Ξάνθη, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με την τοπική ομάδα.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να φέρει, η Ξάνθη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Κρίστοφερ, παίρνει την Τετάρτη το αεροπλάνο από το Σάο Πάουλο με προορισμό την ακριτική πόλη της χώρας μας.

Ο Κρίστοφερ Λάμπερτ Αλμέιντα Γκόμες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ή απλά Κρίστοφερ όπως είναι στη Βραζιλία γνωστός ανήκει στην Κ20 ομάδα της "βερντάο". Ωστόσο το ταλέντο του αναγνωρίστηκε νωρίς, γεγονός που επιβεβαιώνεται ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του έφθασε να προπονείται το τελευταίο διάστημα μα την πρώτη ομάδα.

Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Κυπέλλου του Σάο Πάουλο (στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία), σημειώνοντας πέντε γκολ. Η Παλμέιρας κι ο τεχνικός αυτής, Οσβάλντο ντε Ολιβέιρα, άναψαν το "πράσινο" φως, προκειμένου ο Κρίστοφερ να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει με τη Ξάνθη.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ