ΞΑΝΘΗ

Έτοιμος για αποχώρηση από την Ξάνθη ο Λουτσέσκου

Έτοιμος για αποχώρηση από την Ξάνθη ο Λουτσέσκου
Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ετοιμος για αποχώρηση από την Ξάνθη είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον οποίο η Αλ Χιλάλ προσφέρει συμβόλαιο για "1+1" χρόνο, με ετήσιες αποδοχές 1,2 εκατ. δολάρια.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Αλ Χιλάλ και η πρόταση που έχει καταθέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου (αποκάλυψη της εφημερίδας "Goal News" είναι δελεαστικότατη. Ο Ρουμάνος καθοδηγεί την Ξάνθη από τη σεζόν 2014-2015 και highlight ήταν η παρουσία της Ξάνθης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τον Μάιο του 2015, στον οποίο είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό με 3-1.

Ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος, είναι ασφαλώς ενήμερος για το έντονο ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ για τον 47χρονο τεχνικό, στον οποίο μάλιστα προσφέρεται το ποσό του 1,2 εκατ. δολαρίων για ένα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα.

Για να προχωρήσει το deal, θα πρέπει φυσικά να λυθεί πρώτα το συμβόλαιο του Λουτσέσκου με την Ξάνθη. Ο Ρουμάνος έχει δελεαστεί από την προοπτική της Αλ Χιλάλ και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να αποχωρήσει από τους Θρακιώτες.

Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες, ώστε ο Λουτσέσκου να κάνει αποδεκτή την πρόταση που έχει δεχτεί και από τη μεριά της η Ξάνθη να βρει νέο προπονητή. Αν δεν αλλάξει κάτι (στα συμβόλαια με την Αλ Χιλάλ), είναι θέμα ημερών να αποτελέσει παρελθόν ο Ρουμάνος και οι ακρίτες να πορευτούν με νέο κόουτς. Αν συμβεί αυτό, η Ξάνθη θα είναι μετά από τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο, τον Ατρόμητο, τον Αστέρα Τρίπολης και τη Βέροια η έκτη ομάδα της Σούπερ Λίγκας που θα αλλάξει τον προπονητή με τον οποίο άρχισε την προετοιμασία της.

Το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας είναι σε εξέλιξη. Έχουν γίνει τέσσερα παιχνίδια και η Αλ Χιλάλ είναι στην 3η θέση με 9 βαθμούς (3 νίκες, 1 ήττα).

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ