ΞΑΝΘΗ

Έτοιμη για το δεύτερο τεστ κόντρα στη Σλάβια Σόφιας η Ξάνθη

Έτοιμη για το δεύτερο τεστ κόντρα στη Σλάβια Σόφιας η Ξάνθη
Ξάνθη INTIME SPORTS

Το Σάββατο το απόγευμα η SKODA Ξάνθη θα αντιμετωπίσει στο Pravets της Βουλγαρίας την Σλάβια Σόφιας με τον Λουτσέσκου να έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα.

Δεύτερο φιλικό για την Ξάνθη το Σάββατο και ευκαιρία για επιπλέον συμπεράσματα στον Λουτσέσκου σχετικά με την πορεία έως τώρα της προετοιμασίας των Ακριτών η οποία συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς και με διπλή προπόνηση και την Παρασκευή.

Το καλό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού πλην της απουσίας του νεαρού Οκάν, ενώ το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η SKODA ΞΑΝΘΗ συνεχίζει να δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς στο Pravets της Βουλγαρίας. Άλλη μία μέρα με διπλή προπόνηση ήταν η Παρασκευή, ένα 24ωρο πριν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Σλάβια Σόφιας που θα γίνει το Σάββατο στις 18:00.

Στο σημερινό πρωινό πρόγραμμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες δουλεύοντας εναλλάξ σε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και στη συνέχεια στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της επιθετικής ανάπτυξης.

Στην απογευματινή προπόνηση και μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν τις ασκήσεις κατοχής μπάλας ενώ το τακτικό κομμάτι αφορούσε ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας και γρήγορη μετάβαση της μπάλας προς την επίθεση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο νεαρός Χατζητερζόγλου Οκάν λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο".

Στο ψάξιμο για τον αντί-Γούτα

Στην Ξάνθη τώρα έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Γούτας με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι Ακρίτες αναζητούν εντός αλλά και εκτός Ελλάδος για την καλύτερη δυνατή λύση καθώς μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για έναν βασικό ποδοσφαιριστή της ομάδας της Ξάνθης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ