ΞΑΝΘΗ

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Skoda Ξάνθη 0-2

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Skoda Ξάνθη 0-2
INTIME SPORTS

Μέσα σε δύο λεπτά η Skoda Ξάνθη σημείωσε και τα δύο γκολ της κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και επικράτησε με 0-2 στο τελευταίο της φιλικό για το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Η Skoda Ξάνθη σημείωσε και τα δύο γκολ της κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μέσα σε δύο λεπτά και επικράτησε με 0-2 στο τελευταίο της φιλικό για το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα στο 64΄ με το γκολ που σημείωσε ο Ρενάν και ακολούθησε ένα λεπτό μετά στο 65΄ αυτό του Ράνου σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας Χρήστος Πανόπουλος.

Σε ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη ήταν πιο επιθετική αλλά της έλειψε το γκολ έχοντας για κορυφαίο της όπως και σε όλο το παιχνίδι τον Ρενάν.

Στο 3΄ ο Φυσέκης απέκρουσε με τις γροθιές το φάουλ του Γουάλας και στο 4΄ σωτήρια την κεφαλιά του Λισγάρα από την σέντρα του Ρενάν. Στο 20΄ η μπάλα από την κεφαλιά του Καπετάνου πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 22΄ ο Καπετάνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φυσέκη.

Στο 23΄ σουτ του Φλώρου έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει στον Λισγάρα και να καταλήγει λίγο άουτ όπως και από το σουτ του Γκαϊδαρτζή στο 24΄ και στο 36΄.

Κι όσο για μετά το 0-2 στο 77΄ ο Βασιλακάκης δεν μπόρεσε να κάνει το 0-3 στο τετ α τετ που είχε όπως και στο 86΄ ο Μπαρέττας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Αμπραχαμιάν, Κατρανίτσας, Λειβαδιώτης, Παρασκευάς, Κοσκολός, Ελληνίδης, Φλώρος, Τσαμουρλίδης, Καμπιώτης (38΄ Κοίλιαρης), Γκαϊδαρτζής.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Τσιώλης): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Λουσέρο, Σολτάνι, Ρενάν, Καπετάνος.

Β' ημίχρονο: Γκαραβέλης, Μπέρτος (66΄ Μπαξεβανίδης), Γουάλας (72΄ Κολλαράς), Καρυπίδης (72΄ Κομεσίδης), Γούτας, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ρενάν (66΄ Λαζαρίδης), Λουσέρο (72΄ Πασχαλάκης), Ράνος, Καπετάνος (60΄ Μπαρέττας).

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ