ΞΑΝΘΗ

Επιστροφή Χέρεα στις προπονήσεις της Ξάνθης

Επιστροφή Χέρεα στις προπονήσεις της Ξάνθης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τίποτα το ανησυχητικό δεν είχε ο Χέρεα ο οποίος μπήκε στο πρόγραμμα της Ξάνθης την Τρίτη (29/9) και υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Όλα καλά με τον Οβίντιο Χέρεα στην Ξάνθη καθώς ο επιθετικός των Ακριτών που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις μετά το ματς με τον Ηρακλή δεν έχει τελικά κάτι το σοβαρό και την Τρίτη πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας που βέβαια έγινε σε βαρύ κλίμα εξαιτίας του χαμού του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χέρεα θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο ενώ το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του και μπορεί και δουλεύει στην τακτική ενόψει του αγώνα με το τριφύλλι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση σε βαρύ κλίμα για την SKODA ΞΑΝΘΗ που επισκιάστηκε από τον χαμό του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη.

Έχοντας 6 βαθμούς στο ενεργητικό της μετά τα πρώτα 5 παιχνίδια της φετινής Super League, η SKODA ΞΑΝΘΗ προετοιμάζεται για την επόμενη αναμέτρηση, αυτή με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό της, το ερχόμενο Σάββατο το βράδυ (20:30). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του θέλουν να ετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους για το δύσκολο παιχνίδι κι από σήμερα μέχρι την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις.

Στις σημερινές ασκήσεις το βάρος έπεσε στην ανασταλτικότητα και την επιθετική οργάνωση και ζητούμενο ήταν η αποτελεσματικότητα στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών. Στο κανονικό πρόγραμμα ενσωματώθηκε και ο Οβίντιου Χέρεα που χθες ακολούθησε ατομικό".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ