ΞΑΝΘΗ

Επιστροφή στα βάσανα για την Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
Ξάνθη MOTIONTEAM

Οι παίκτες της Ξάνθης επανήλθαν στις προπονήσεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους για το ματς με την Λαμία.

Επιστροφή στα βάσανα για τους παίκτες της Ξάνθης καθώς επανήλθαν στις προπονήσεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τη Λαμία με την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.

Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα παίξει σίγουρα ο Μπαξεβανίδης που έχει δηλωθεί να ασκήσει τη μια από τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπρίτο και Καμαρά που προπονούνται ακόμα μόνοι τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Επέστρεψαν στην βάση τους οι ποδοσφαιριστές της Xanthi FC και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την συνέχεια και τις υποχρεώσεις τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μετά τις καθιερωμένες ευχές τεχνικό επιτελείο και παίκτες ξεκίνησαν να δουλεύουν στα γήπεδα δίνοντας έμφαση στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και στην κατοχή μπάλας.

Μπρίτο και Καμαρά είναι οι δύο παίκτες που συνεχίζουν να ακολουθούν προγράμματα αποθεραπείας ενώ για την αναμέτρηση με τη Λαμία δεν υπολογίζεται ο Δήμος Μπαξεβανίδης που θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του (7 κίτρινες κάρτες)".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ