ΞΑΝΘΗ

Επιστροφή για Μπαξεβανίδη, εκτός πέντε στην Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράσταβατς υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπαξεβανίδη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός έμειναν και πάλι οι Μπρίτο, Καμαρά, Τριάδης αλλά και ο Κάστρο.

Η Ξάνθη υποδέχεται το Σάββατο το απόγευμα τον ΠΑΟΚ σε ένα σπουδαίο παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική και ο Μίλαν Ράσταβατς σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ έχει στη διάθεση του τον Μπαξεβανίδη.

Αντίθετα εκτός θα είναι οι Μπρίτο, Καμαρά, Τριάδης που ήταν απόντες και από την αναμέτρηση των Ιωαννίνων. Επίσης εκτός έμειναν και οι Κάστρο, Χατζητερζόγλου.

Η αποστολή της ομάδας που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης,Κασάδο, Σιλλά, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας,Ορφανίδης Λ., Σβάρνας,Μεχία, Λουσέρο, Ορφανίδης Π., Ντε Λούκας, Κίκε, Ρότσε, Μελιόπουλος, Φασίδης,Γέντρισεκ.

Στην τελευταία προπόνηση τώρα, την Παρασκευή το πρωί, ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις τακτικής αλλά και στα τελειώματα των φάσεων με τον έμπειρο τεχνικό να γνωρίζει πως η Ξάνθη πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο όποια καλή στιγμή έχει στο παιχνίδι.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ