ΞΑΝΘΗ

Επιστροφή για Γουάλας, Παπαγεωργίου στην Ξάνθη

Επιστροφή για Γουάλας, Παπαγεωργίου στην Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δυο αλλαγές σε σχέση με την αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ταξίδεψε στα Χανιά η Ξάνθη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πλατανιά.

Χωρίς τον τραυματία Σολτάνι ο οποίος θα μείνει εκτός περίπου ενάμιση μήνα αλλά και τον Χατζητερζόγλου ταξίδεψε στα Χανιά η αποστολή της Ξάνθης με τους Ακρίτες να αντιμετωπίζουν το Σάββατο τον Πλατανιά. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν μετά από αρκετό καιρό οι Γουάλας και Παπαγεωργίου οι οποίοι μάλιστα πήραν την θέση των Σολτάνι, Χατζητερζόγλου στην 18άδα της Ξάνθης.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να δώσει συνέχεια στο διπλό επί του Παναθηναϊκού και με ανεβασμένη την ψυχολογία να δείξει ότι έχει πάρει "μπρος" ενόψει της συνέχειας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το πρωινό της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η τεχνική ηγεσία στην τελευταία προπόνηση πριν την Σαββατιάτικο αναμέτρηση (18:15) με τον Πλατανιά στα Χανιά, έδωσε τις οδηγίες της σε θέματα τακτικής και στην συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για το επερχόμενο παιχνίδι που αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλο, Μπαξεβανίδη, Παπαγεωργίου, Γουάλας, Φλίσκα, Λισγάρα, Καρασαλίδη, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Καμαρά, Βασιλακάκη, Ορφανίδη Π., Λάζιτς, Νιέτο, Τριάδη, Γιουνές, Ράνο".

Photo credits: Action Images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ