ΞΑΝΘΗ

Επιστροφή για Φλίσκα, Νιέτο στην Ξάνθη

Επιστροφή για Φλίσκα, Νιέτο στην Ξάνθη
Ξάνθη, Φλίσκας, Γουάλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την αποστολή που ταξίδεψε στην Λειβαδιά την προηγούμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί το Σάββατο (5/12) τον Πλατανιά η SKODA Ξάνθη.

Τον Πλατανιά υποδέχεται το Σάββατο (5/12) η Ξάνθη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής με τους Ακρίτες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα τους στην Λιβαδειά την προηγούμενη εβδομάδα και φυσικά την ήττα τους και τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου ψάχνουν την τρίτη εντός έδρας νίκης τους ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε πάρα πολλές αλλαγές στην αποστολή σε σχέση με το ματς με τον Λεβαδειακό. Μεταξύ άλλων επιστρέφουν οι Φλίσκας και Νιέτο που δεν είχαν αγωνιστεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής και το «διπλό» μικρής διάρκειας ανακοίνωσε την 18άδα για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Ζαραδούκας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Έλτον, Τομιτς, Έρεα, Ορφανίδης, Σολτάνι, Ντιμιτρόφ, Νιέτο, Λουσέρο, Καπετάνος, Ράνος, Τριαδης".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ