ΞΑΝΘΗ

Επιστρέφουν Λισγάρας, Μπαξεβανίδης στην Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΞΑΝΘΗ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΞΑΝΘΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στην διάθεση του για το ματς με τον Αστέρα τους Λισγάρα, Μπαξεβανίδη που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Η Ξάνθη ακόμα δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για είσοδο στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα play off και μπορεί να ελπίζει αν κάνει το τρία στα τρία στα ματς που απομένουν μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Στην προσπάθεια της αυτή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στην διάθεση του τους Λισγάρα, Μπαξεβανίδη που εξέτισαν την τιμωρία τους στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός στη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής έδωσε έμφαση και στην ανάλυση του αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου.

Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της βρίσκεται η Xanthi FC που το πρωινό της Παρασκευής έδωσε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε ανάλυση DVD και ακολούθησαν οι ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο, νευρομυικό συντονισμό και passing game, ενώ στη συνέχεια το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε ομάδες κι έκαναν πράξη τα ζητούμενά του στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ