ΞΑΝΘΗ

Επιστρέφει ο Φλίσκας

Επιστρέφει ο Φλίσκας
INTIME SPORTS

Οι παίκτες της Ξάνθης ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Νίκη Βόλου με τον Λουτσέσκου να μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Φλίσκα που εξέτισε την τιμωρία του.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Ξάνθης μετά το ρεπό της Δευτέρας και οι Ακρίτες καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Πλατανιά και να κοιτάξουν το επόμενο ματς με την Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός της Ξάνθης θα έχει στην διάθεση του τον Φλίσκα που εξέτισε την τιμωρία του και θα έχει μια ακόμα λύση για το βασικό σχήμα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το παρών στη προπόνηση της Ξάνθης έδωσε και ο Κυριακίδης ο οποίος έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε και ξεκίνησε τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μετά το ρεπό της Δευτέρας, η ξανθιώτικη ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης. Στο Αθλητικό Κέντρο της SKODA ΞΑΝΘΗ στα Πηγάδια το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι, αυτό της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Σε μία αναμέτρηση στην οποία ο Κώστας Φλίσκας μπορεί να αγωνιστεί αφού εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του λόγω της αποβολής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Ευχάριστο γεγονός της ημέρας, η επιστροφή του Δημήτρη Κυριακίδη μετά την εγχείριση στην οποία είχε υποβληθεί. Ο 28χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ