ΞΑΝΘΗ

Επίσημο: Στη Ξάνθη ο Σιλά

Επίσημο: Στη Ξάνθη ο Σιλά

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Γάλλου αριστερού μπακ, Σαλιμό Σιλά, ο οποίος έκανε την Παρασκευή και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Θράκης μαζί με τον Μάρκος Πιζέλι. Εκκρεμεί η ανακοίνωση για Μεχία.

Μία ημέρα μετά τον Μάρκος Αντόνιο Πιζέλι, η Ξάνθη ανακοίνωσε και την τρίτη της μεταγραφική προσθήκη (πρώτα ο Παπαστεριανός, ακολούθησε ο Βραζιανοαρμένιος), τον 23χρονο Γάλλο αριστερό μπακ, Σαλιμό Σιλά.

Είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1994, έχει ύψος 1.70 και μέχρι πρότινος έπαιζε στο Βέλγιο με την Σιντ-Τρούιντεν. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Γαλλία σε Τρουά και Οσέρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

"H Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Sylla Salimo".

Μάλιστα, τόσο ο Μάρκος Πιζέλι, όσο και ο Σαλιμό Σιλά έκαναν την Παρασκευή (27/1) το πρωί και την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας αφού γνωρίστηκαν με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ, ξεκίνησαν την δουλειά.

Επίσημο: Στη Ξάνθη ο Σιλά

Ο Σαλιμό Σιλά που θα αγωνίζεται με το Νο 27 στη φανέλα, ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα προκειμένου να ενσωματωθεί τις προσεχείς μέρες στις υποχρεώσεις της ομάδας ενώ ο Μάρκος Πιζέλι που επέλεξε το Νο 25 συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Επίσημο: Στη Ξάνθη ο Σιλά

Εκκρεμεί η ανακοίνωση για Μεχία

Η Ξάνθη έχει κλείσει και τον Αλφρέδο Μεχία, για την περίπτωση του οποίου έχετε διαβάσει από τις 17 Ιανουαρίου. Μάλιστα, το μοναδικό που αναμένει για την ενσωμάτωση του μέσου από την Ονδούρα είναι η ανακοίνωση καθώς όλα έχουν ρυθμιστεί και θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου τις προσεχείς ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάει για την υπέρβαση με Πιζέλι η Ξάνθη
Επίσημο: Στη Ξάνθη ο Πιζέλι
"Βλέπει" Μεχία η Ξάνθη
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ