ΞΑΝΘΗ

Επέστρεψε από το Πράβετς, ξεκινά το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας

Επέστρεψε από το Πράβετς, ξεκινά το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας

Την τελευταία της προπόνηση πραγματοποίησε το πρωινό Παρασκευής (29/7) και αργά το απόγευμα επέστρεψε από το Πράβετς η αποστολή της Ξάνθης, ολοκληρώνοντας και το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της.

Την τελευταία της προπόνηση πραγματοποίησε το πρωινό Παρασκευής και αργά το απόγευμα επέστρεψε από το Πράβετς η αποστολή της Ξάνθης, ολοκληρώνοντας και το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της. Η ξανθιώτικη ομάδα κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες μπόρεσε να δουλέψει σε όλους τους τομείς δίνοντας παράλληλα και φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας μέσα από τα οποία το τεχνικό επιτελείο έβγαλε τα συμπεράσματά του, μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές.

Η Xanthi FC που είχε δώσει το πρώτο της φιλικό στην Βέροια (1-1), αναδείχθηκε νικήτρια στα παιχνίδια με την Πιρίν στη Σόφια (0-1) και τον Πλατανιά στο Pravets (2-0) ενώ ενδιάμεσα είχε γνωρίσει την μοναδική ήττα από την Μοντάνα με σκορ 2-1.

Μετά τις 11 μέρες παραμονής της στην Βουλγαρία και τις διαδοχικές διπλές προπονήσεις, το απόγευμα της Παρασκευής η Ξάνθη επέστρεψε στην βάση της και τις επόμενες δύο μέρες τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό, προκειμένου να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και με περισσότερη ενέργεια να μπουν στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια.

Το Σάββατο στις 6 Αυγούστου, θα υποδεχθεί στο πρώτο φιλικό στην έδρα της την Βέροια (19:00) ενώ στις 10 Αυγούστου στο AEL FC Arena θα αντιμετωπίσει την Λάρισα. Τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι αυτό με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (13/08).

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ