ΞΑΝΘΗ

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην Ξάνθη

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην Ξάνθη

Η πρώτη νίκη της Ξάνθης στην φετινή Super League επανέφερε το καλό κλίμα στους Ακρίτες όπως φυσικά και το ντεμπούτο με γκολ του Σίλβα Κλέιτον.

Αρκετούς λόγους για να χαμογελάνε έχουν στην Ξάνθη μετά την πρώτη νίκη στην φετινή Super League πλην της κατάκτησης των τριών βαθμών. Οι Ακρίτες είδαν και τους Τάσο Καπετάνο και Σίλβα Κλέιτον να ανοίγουν λογαριασμό με την αντίπαλη εστία και μάλιστα ο δεύτερος στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Ξάνθης.

Οι παίκτες του Νεντίδη όμως δεν μπορούν να μείνουν στην αναμέτρηση του Σαββάτου καθώς ακολουθεί το ματς του Κυπέλλου με την Νίκη Βόλου.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση οι παίκτες της Ξάνθης γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Μία μέρα μετά το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ περιλάμβανε ασκήσεις αποθεραπείας για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα και ασκήσεις τεχνικής για τους παίκτες που βρίσκονταν στο δεύτερο γκρουπ.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για την ξανθιώτικη ομάδα που πλέον προσανατολίζεται στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου, αυτό με τη Νίκη Βόλου το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (16:30) στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ