ΞΑΝΘΗ

Επαγγελματίας ο Κώστας στην Ξάνθη

Επαγγελματίας ο Κώστας στην Ξάνθη
Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Κώστα που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων πρόσφερε η Ξάνθη με το νεαρό άσο να μετέχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας από την πρώτη μέρα αφήνοντας ικανοποιημένο τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Επαγγελματικό συμβόλαιο σε ένα δικό της παιδί έδωσε η Ξάνθη με τον Κωνσταντίνο Κώστα που μετέχει στην προετοιμασία να ικανοποιεί με την παρουσία του τον Ράζβαν Λουτσέσκου και να προωθείται από την ομάδα Νέων και να γίνεται επαγγελματίας.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Xanthi FC ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κώστα. Ο παίκτης που προωθήθηκε από την ομάδα Νέων επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 8 στη φανέλα".

Εν τω μεταξύ οι Ακρίτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους στη Βουλγαρία και η ομάδα δουλεύει σε πολλούς τομείς με μοναδικό στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνέχισαν να δουλεύουν την Τρίτη με πρωινή και απογευματινή προπόνηση. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, passing game, pressing και έμφαση στην τακτική τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, περιλάμβανε το πρόγραμμα των ασκήσεων της ημέρας ενώ προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ