ΞΑΝΘΗ

Ενσωματώνεται και ο Μεχία στην Ξάνθη

Ενσωματώνεται και ο Μεχία στην Ξάνθη
Μεχία

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης στο Πράβετς με τους Σταθάκη και Τριάδη να γυμνάζονται μόνοι τους. Εν αναμονή και του Μεχία οι Ακρίτες.

Σε φουλ ρυθμούς και ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης στο Πράβετς της Βουλγαρίας ενώ το Σάββατο το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, με τους Ακρίτες να ανεβάζουν και άλλο την ένταση εκγύμνασης. Απόντες από το πρόγραμμα ήταν οι Σταθάκης, Τριάδης που γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Την Κυριακή η Ξάνθη θα δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της αντιμετωπίζοντας στην Βουλγαρία την Κέρκυρα σε ένα παιχνίδι για χρήσιμα συμπεράσματα.

Επίσης οι Ακρίτες βρίσκονται εν αναμονή και της ενσωμάτωσης του Μεχία στο πρόγραμμα της προετοιμασίας με τον ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα να έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Συνεχίζει την προετοιμασία της στη Βουλγαρία η Xanthi FC, η οποία την Κυριακή θα ολοκληρώσει την πρώτη εβδομάδα παραμονής της στο Pravets.

Η ξανθιώτικη ομάδα προπονήθηκε δύο φορές το Σάββατο ανεβάζοντας την ένταση των ρυθμών της. Η πρωινή προπόνηση ήταν διάρκειας δύο ωρών περίπου και περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη, ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής με αλλαγές κατευθύνσεων, κατοχή μπάλας, τακτική σε ολόκληρο το γήπεδο και τελειώματα φάσεων.

Το απόγευμα δόθηκε συνέχεια στην προετοιμασία της ομάδας με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, το passing game και την επιθετική δημιουργία, μία μέρα πριν το δεύτερο παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Κέρκυρα που θα γίνει στην τοποθεσία Τέτεβεν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταθάκης και Τριάδης ενώ ο Αλφρέδο Μεχία που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ονδούρας αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή το προσεχές διάστημα".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ