ΞΑΝΘΗ

Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ράνος στην Ξάνθη

Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ράνος στην Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντώνης Ράνος γυμνάστηκε μόνος του την Τρίτη (16/8) λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Super League είναι αμφίβολη.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της πρεμιέρας της Super League καθώς ο Αντώνης Ράνος εγκατέλειψε την προπόνηση της Τρίτης και γυμνάστηκε μόνος του καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Δεν αποκλείεται μάλιστα αν ο νεαρός επιθετικός δεν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις να κάνει κάποιες επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Από εκεί και πέρα ο Λουτσέσκου είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του.

Την Τετάρτη η Ξάνθη θα παρουσιάσει τα νέα της αποκτήματα ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μιλώντας για τη φετινή χρονιά. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρωινή προπόνηση (09:00) αυξημένης έντασης περιλάμβανε το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας την Τρίτη, ενώ για την ίδια ώρα έχουν προγραμματιστεί και οι επόμενες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η Xanthi FC συνεχίζει να δουλεύει ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Στις σημερινές πρωινές ασκήσεις μετά την προθέρμανση το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει τις οδηγίες του στην αμυντική λειτουργία, το passing game, την επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα φάσεων.

Ο Αντώνης Ράνος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τις ευχές συμπαικτών και προσωπικού της ομάδας δέχθηκε ο Αντριάν Λουσέρο για τα γενέθλιά του.

Την Τετάρτη στις 18:00 στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου των αθλητικών εγκαταστάσεων της ξανθιώτικης ομάδας, το Le Chalet, θα παρουσιαστούν οι μεταγραφές της Xanthi FC ενώ στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ