ΞΑΝΘΗ

Ένιωσε ενοχλήσεις ο Δεμένικος στη Ξάνθη

Ένιωσε ενοχλήσεις ο Δεμένικος στη Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δυο απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης με το πρόγραμμα να διεξάγεται στο γήπεδο της Ξάνθης.

Συνέχεια στην προετοιμασία της Ξάνθης με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της ομάδας την Παρασκευή (8/7) το απόγευμα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μετράει δυο απουσίες. Συγκεκριμένα οι Βασιλακάκης και Δεμένικος ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα εκγύμνασης και θα μπουν σταδιακά τις επόμενες μέρες.

Για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα ενώ το βράδυ του Σαββάτου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το προσωπικό της ομάδας και τους δημοσιογράφους. Μια εκδήλωση που θα γίνει στο Le Chalet.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Τα πολλά γήπεδα που έχει στη διάθεσή της η Xanthi FC, της δίνουν την δυνατότητα να αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα έδαφος για τις καθημερινές της προπονήσεις.

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση έγινε στο Xanthi FC Arena με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να δίνουν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις τακτικής και στο οικογενειακό "διπλό" που ακολούθησε.

Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις αντοχής - δύναμης και ασκήσεις με μπάλα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο τραυματίας Θόδωρος Βασιλακάκης ενώ ο Μανώλης Δεμένικος γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς καθώς αντιμετώπισε ενοχλήσεις.

Για το Σάββατο υπάρχει νέα διπλή προπόνηση (08:15, 19:00) ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος θα παραθέσει δείπνο στο Δ.Σ. της ομάδας, στο τεχνικό επιτελείο, το ποδοσφαιρικό τμήμα, το προσωπικό της ομάδας και τους δημοσιογράφους, στο Le Chalet".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ