ΞΑΝΘΗ

Ενδυνάμωση το πρωί, τακτική το απόγευμα

Ενδυνάμωση το πρωί, τακτική το απόγευμα
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους με το καθημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.

Έμφαση στην ενδυνάμωση και στην τακτική της ομάδας του δίνει στις καθημερινές προπονήσεις της Ξάνθης ο Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος τεχνικός δουλεύει το πρωί στην ενδυνάμωση και το απόγευμα στην τακτική θέλοντας να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με τις γνωστές, διπλές προπονήσεις, συνεχίζεται η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Νωρίς το πρωί αλλά και αργά το απόγευμα, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν σε όλους τους τομείς στοχεύοντας στην καλύτερη υποδομή, ένα μήνα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Στις πρωινές ασκήσεις οι παίκτες της SKODA ΞΑΝΘΗ δουλεύουν στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης κυρίως ενώ το απόγευμα το βάρος πέφτει σε τομείς της τακτικής. Τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στην επιθετική ανάπτυξη, ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του ζητούν αποτελεσματικότητα στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών τους.

Για το απόγευμα της Πέμπτης (18:15) έχει προγραμματιστεί ο αγιασμός της SKODA ΞΑΝΘΗ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ