ΞΑΝΘΗ

Ένα μήνα εκτός ο Χατζητερζόγλου με κάταγμα στο μετατάρσιο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Πιο σοβαρός απ' ότι αρχικά υπολογιζόταν αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Οκάν Χατζητερζόγλου στην Ξάνθη με το νεαρό μπακ να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.

Ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει τελικά ο Οκάν Χατζητερζόγλου καθώς ο τραυματισμός του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που τον ανάγκασε να αποχωρήσει και να γίνει αλλαγή υπέστη τελικά κάταγμα στο μετατάρσιο. Έτσι ο νεαρός μπακ θα κάνει ένα μήνα για να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και να επανέλθει σε αγωνιστική δράση ώστε να τεθεί στην διάθεση του Λουτσέσκου και πάλι.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο ματς της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ την Κυριακή ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πέτρος Ορφανίδης ενώ ο Φερνάντο Γουάλας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Λουτσέσκου για το παιχνίδι αυτό πλην του Χατζητερζόγλου δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Λισγάρα που θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της τιμωρίας του. Κανονικά υπολογίζεται ο Κασά Καμαρά που απουσίασε λόγω καρτών από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ

Εν τω μεταξύ πλην του Γιουνές ο οποίος έχει δηλωθεί ήδη να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου αποφάσισε και ο Πάμπλο Ντε Λούκας ο οποίος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο ματς με τον ΠΑΣ και έφτασε στο όριο να απουσιάσει και αυτός από την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Τα εισιτήρια με τον Ηρακλή

Εν τω μεταξύ η Ξάνθη ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή με τις τιμές να είναι στα επτά και 15 ευρώ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ, την Τετάρτη 18/01/2017 και ώρα 17.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:

Α) Από τα γραφεία της Π.Α.Ε.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

Δευτέρα 16/01/2017 και Τρίτη 17/01/2017 από τις 10.00 – 17.00
Τετάρτη 18/01/2017 από τις 10.00 – 15.00, μετά τις 15.00 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για:

τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 15 €
παιδικό εισιτήριο 7 €

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ