ΞΑΝΘΗ

Έμφαση στην τακτική από Λουτσέσκου

Έμφαση στην τακτική από Λουτσέσκου
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις στην προπόνηση της Τρίτης ενώ ο Ορφανίδης μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Καθοριστικό σημείο του αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό θα είναι η τακτική σύμφωνα με τον τεχνικό της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου. Για αυτό και ο Ρουμάνος τεχνικός στην διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το κομμάτι όπως επίσης και στα τελειώματα των φάσεων.

Άλλωστε οι Ακρίτες για να έχουν ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να τελειώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποια ευκαιρία τους δοθεί και να μην την σπαταλήσουν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με δυνατούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Το πρωινό της Τρίτης τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις τακτικής τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας ενώ δούλεψαν και στα τελειώματα φάσεων.

Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Ράνος – Καρυπίδης. Επόμενη προπόνηση για την SKODA ΞΑΝΘΗ το πρωί της Τετάρτης μετά το πέρας της οποίας η αποστολή θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Διαιτητές

Ορίστηκαν οι διαιτητές των επαναληπτικών αναμετρήσεων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Την αναμέτρηση της Πέμπτης (19:00) στο «Απ. Νικολαΐδης» μεταξύ του Παναθηναϊκού και της SKODA ΞΑΝΘΗ ορίστηκε να διευθύνει ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με βοηθούς τους κ.κ. Μπαλτά Χρήστο (ΕΠΣ Αχαΐας) - Καρασαϊρίδη Νίκο (ΕΠΣ Πιερίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ