ΞΑΝΘΗ

Εκτός οι Λισγάρας, Κίκε στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Λισγάρας EUROKINISSI SPORTS

Με δυο σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την ΑΕΛ η Ξάνθη τη Κυριακή το βράδυ καθώς ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει στη διάθεση του τους Λισγάρα, Κίκε.

Στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι η Ξάνθη υποδέχεται την ΑΕΛ με στόχο το τρίποντο που θα την διατηρήσει ζωντανή στη μάχη της 5άδας και της εξόδου στην Ευρώπη.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στην διάθεση του ενόψει του αγώνα με τους "βυσσινί" τους Λισγάρα και Κίκε. Ο πρώτος είχε κάποιες ενοχλήσεις ενώ ο δεύτερος είναι εκτός πλάνων.

Το Σάββατο το πρωί ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες κατά τη διάρκεια των σημερινών ασκήσεων, οι οποίες περιλάμβαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και «διπλό» μικρής διάρκειας, πριν τις στατικές φάσεις και τα τελειώματα επιθετικών προσπαθειών.

Στην 18άδα που ανακοίνωσε ο Ράσταβατς συμπεριλήφθηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κασάδο, Συλλά, Φασίδης, Μεχία, Καμαρά, Λουσέρο, Μπρίτο, Τριάδης, Ντε Λούκας, Γέντρισεκ, Κάστρο και Τζουρίτσκοβιτς.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ