ΞΑΝΘΗ

Εξετάζει Βιέϊρα η Ξάνθη

Εξετάζει Βιέϊρα η Ξάνθη

Η Skoda Ξάνθη εξετάζει την περίπτωση του Ούγκο Βιέϊρα για το χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Πορτογάλο που έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του να εμφανίζεται θετικός.

Οδεύοντας προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η Skoda Ξάνθη προσπαθεί να κλείσει τις τελευταίες τρύπες, εξετάζοντας την περίπτωση του Πορτογάλου μέσου, Ούγκο Βιέϊρα, που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπράγκα.

Ο Πορτογάλος μέσος που απασχόλησε στο παρελθόν και το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και τον Παναιτωλικό, ενώ έχει πάρει την απόφασή του να αγωνιστεί στο εξωτερικό σε κάθε περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "Ακρίτες" έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Πορτογάλο στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον αντί-Κάλβο και περιμένουν την απάντησή του, καθώς ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να αποφασίσει.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάντα Μαρία και μετά πήρε για πρώτη φορά το δρόμο για το εξωτερικό και τη Γαλλία, φορώντας τη φανέλα της Μπορντό.

Εστορίλ και Ζιλ Βισέντε ήταν οι επόμενοι ποδοσφαιρικοί του σταθμοί, ενώ μετά ήρθε το καλοκαίρι του 2012 το άλμα και η μετακίνησή του στην πορτογαλική πρωτεύουσα, για λογαριασμό της Μπενφίκα. Σπόρτινγκ Χιχόν και ξανά Ζιλ Βισέντε, ως δανεικός από τους "αετούς" σε αμφότερες ενώ το 2013 αποκτήθηκε από την Μπράγκα. Την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ζιλ Βισέντε.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ