ΞΑΝΘΗ

Έκοψε την πίτα της η Ξάνθη

Έκοψε την πίτα της η Ξάνθη

Με μεγάλο τυχερό τον Μπαξεβανίδη που βρήκε τον φλουρί η Ξάνθη έκοψε την πίτα της σε μια όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής (13/1).

Σε μια πολύ ζεστή βραδιά την Παρασκευή (13/1) η οικογένεια της Ξάνθης σύσσωμη έκοψε την πίτα της με όλα τα τμήματα αλλά και τα στελέχη των Ακριτών να βρίσκονται στο Chalet όπου έγινε η μεγάλη γιορτή.

Στην διάρκεια της βραδιάς υπήρξαν αρκετές βραβεύσεις σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Κεχαγιάς ενώ τυχερός της βραδιάς ήταν ο Μπαξεβανίδης που βρήκε το φλουρί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε ένα πολύ ευχάριστο βράδυ στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Xanthi FC στα Πηγάδια, το Le Chalet, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, το προσωπικό η επαγγελματική ομάδα και τα τμήματα υποδομής της που αγωνίζονται στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League καθώς και αντιπροσωπεία των Xanthi Fans, δημοσιογράφοι αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για υγεία και για εκπλήρωση στόχων σε μία πετυχημένη χρονιά.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός της 28ης διαδοχικής παρουσίας της Xanthi FCστην μεγάλη κατηγορία και στη συνέχεια μίλησε για τους πρώτους 6 μήνες του 2016 που δεν ήταν και οι καλύτεροι όπως είπε, για την ομάδα σε αντίθεση με το δεύτερο μισό του περασμένου έτους, στο οποίο μπήκαν οι βάσεις για μία καλή φετινή πορεία της ομάδας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον προπονητή της ομάδας που βρίσκεται για 3η διαδοχική χρονιά στην καθοδήγησή της ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του μεταβιβάζοντας τις ευχές του μεγαλομετόχου κ. Χρήστου Πανόπουλου για καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων μετά το τέλος την σύντομης και διδακτικής ομιλίας του για το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας, ευχήθηκε καλή συνέχεια στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας ενώ παράλληλα εξήρε την κοινωνική προσφορά του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου στην τοπική κοινωνία.

Ξεχωριστό μέρος της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις από την ΠΑΕ σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές καθώς τιμήθηκαν οι Τάκης Μπέρτος, Γιώργος Μαρινάκης, αλλά και ο Νίκος Κεχαγιάς για την προσφορά και τις συμμετοχές τους με τα χρώματα της ξανθιώτικης ομάδας στο παρελθόν.

Τις απονομές έκαναν κατά σειρά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Νίκος Επιτρόπου, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μπερμπέρογλου και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου. Στις σύντομες ομιλίες τους τα πρόσωπα που τιμήθηκαν ευχαρίστησαν την ξανθιώτικη ΠΑΕ για την τιμή που τους έκανε και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Δήμος Μπαξεβανίδης από πλευράς ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ, ο βοηθός προπονητή Ντιέγκο Λόγκο από το τεχνικό επιτελείο ενώ στην Κ-20 το φλουρί έτυχε στον Γιάννη Καλαϊτζίδη, στην Κ-17 στον Δήμο Τενεκέ και στην Κ-15 στον Κλέαρχο Κοντογιαννίδη που κέρδισαν δωροεπιταγές από καταστήματα της πόλης".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ