ΞΑΝΘΗ

Είδαν Αστέρα στην Ξάνθη

Είδαν Αστέρα στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε στιγμιότυπα από παιχνίδια του Αστέρα στους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια δούλεψε πάνω στο κομμάτι της τακτικής.

Στην "κατασκοπεία" του Αστέρα αλλά και στην τακτική της ομάδας του έδωσε έμφαση ο Ραζβάν Λουτσέσκου την Πέμπτη. Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε στους ποδοσφαιριστές του DVD από παλιότερους αγώνες των Αρκάδων προκειμένου οι παίκτες του να γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν στην αναμέτρηση της Δευτέρας (15/2).

Στη συνέχεια μάλιστα δούλεψε στον αγωνιστικό χώρο πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο ματς με τους Αρκάδες. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του τους Καπετάνο και Γουάλας που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Νέα πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ την Πέμπτη. Στις 10:00 στα γήπεδα της ομάδας στα Πηγάδια, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνέχισαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Το «μενού» είχε παρακολούθηση DVD με φάσεις από προηγούμενες αναμετρήσεις της ομάδας αλλά και του επερχόμενου αντιπάλου πριν τις ασκήσεις στο γήπεδο. Στη συνέχεια μετά την προθέρμανση με passing game και «κλεψίματα» το βάρος έπεσε στην τακτική.

Στη συνέχεια υπήρχαν παιχνίδια έντασης «2 εναντίον 2» ενώ στο τελευταίο κομμάτι οικογενειακό «διπλό» μικρής διάρκειας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καπετάνος ενώ στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται ο Γουάλας".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ