ΞΑΝΘΗ

Δουλειά στην τακτική πριν την Βέροια

Δουλειά στην τακτική πριν την Βέροια

Προετοιμασίας συνέχεια για τηνΞάνθη τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο την Βέροια. Στην τακτική δούλεψαν οι παίκτες της ομάδας.

Προετοιμασίας συνέχεια για την SKODA Ξάνθη τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα της στο φετινό πρωτάθλημα. Η 26η διαδοχική της παρουσία στην κορυφαία κατηγορία ξεκινάει από την Βέροια με αντίπαλο την τοπική ομάδα με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σε τομείς της τακτικής έτσι ώστε η Ξάνθη να είναι πανέτοιμη για το πρώτο παιχνίδι.

Εκτός του τραυματία Παναγιώτη Τριάδη, οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν κανονικά τις σημερινές ασκήσεις.

Πριν από την απογευματινή προπόνηση, η ξανθιώτικη ομάδα παρακολούθησε βίντεο από αγώνες της Βέροιας, ενώ βράδυ (21:30) η ομάδα θα δειπνήσει στο εστιατόριο "ΞΑΝΘΙΠΠΗ".

Διαιτητές

Ορίστηκαν οι διαιτητές της πρεμιέρας της φετινής Superleague. Την Κυριακάτικη αναμέτρηση (19:15) στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας μεταξύ της τοπικής ομάδας και της SKODA ΞΑΝΘΗ θα διευθύνει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου της ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τους κ.κ. Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) - Ιωάννης Τουμπακάρης (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ