ΞΑΝΘΗ

Δεν παίζουν με Ατρόμητο οι Γουάλας, Παπαγεωργίου

Δεν παίζουν με Ατρόμητο οι Γουάλας, Παπαγεωργίου
Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δυο σημαντικές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της Δευτέρας (3/10) με τον Ατρόμητο καθώς ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Γουάλας, Παπαγεωργίου.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο με τους Ακρίτες να έχουν ως μοναδικό στόχο την πρώτη τους νίκη μετά από τρεις αγώνες με μια μόλις ισοπαλία.

Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γουάλας που χτύπησε στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Παπαγεωργίου ο οποίος έχει λείψει και από τις προηγούμενες αναμετρήσεις της Ξάνθης. Και οι δυο τους γυμνάστηκαν μόνοι τους στην διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης.

Ο τεχνικός της Ξάνθης, πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης, έδειξε βίντεο στους παίκτες του από ματς που έχουν δώσει αλλά και από τον προσεχή τους αντίπαλο εστιάζοντας σε συγκεκριμένα πράγματα και κάνοντας παρατηρήσεις ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε και το πρόγραμμα της Πέμπτης για την ξανθιώτικη ομάδα ενόψει του αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Xanthi FC Arena.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να δουλεύουν και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στον τομέα της ψυχολογικής προετοιμασίας. Πριν βγουν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας, παρακολούθησαν βίντεο με στιγμιότυπα προηγούμενων αγώνων αλλά και τους προσεχούς αντιπάλου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει σε συγκεκριμένες φάσεις κάνοντας τις δικές του παρατηρήσεις.

Στην συνέχεια το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας, περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα και τακτική. Γουάλας και Παπαγεωργίου ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα. Παρασκευή και Σάββατο η Xanthi FC θα έχει πρωινές προπονήσεις πριν ανακοινωθεί η αποστολή την Κυριακή το μεσημέρι.

Η κλήρωση του Κυπέλλου

Διενεργήθηκε η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-2017, στην οποία θα συμμετέχουν οι 16 ομάδες της Super League και ισάριθμες της Football League.

Η Xanthi FC κληρώθηκε στον 4ο Όμιλο που απαρτίζεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αγροτικό Αστέρα και την Καλλονή.

Το πρώτο παιχνίδι έχει οριστεί για τις 25/10 (ΠΑΣ Γιάννινα - Xanthi FC), το δεύτερο για τις 29/11 (Xanthi FC - Καλλονή) και το τρίτο για τις 13/12 (Αγροτικός Αστέρας - Xanthi FC)".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ