ΞΑΝΘΗ

Δείπνο από Πανόπουλο σε παίκτες, τιμ και προσωπικό

Δείπνο από Πανόπουλο σε παίκτες, τιμ και προσωπικό

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου δείπνο σε όλους όσους ασχολούνται με την Ακριτική ομάδα θέλοντας να τους ευχηθεί καλή σεζόν.

Μια πολύ ωραία βραδιά πέρασαν όλοι όσοι ασχολούνται με την Ξάνθη, παίκτες, τεχνικό τιμ, προσωπικό, δημοσιογράφοι... το βράδυ του Σαββάτου με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Χρήστο Πανόπουλο να τους παραθέτει ένα υπέροχο δείπνο στο Le Chalet.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ήθελε να τους ευχηθεί καλή χρονιά και φυσικά τη συζήτηση μονοπώλησε η νέα προσπάθεια της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ξεχωριστό ήταν το βράδυ του Σαββάτου για το Δ.Σ. τη ΠΑΕ, το τεχνικό επιτελείο, το προσωπικό της ομάδας, αλλά για και τους τοπικούς αθλητικογράφους, καθώς ο μεγαλομέτοχος της Xanthi FC, Χρήστος Πανόπουλος, παρέθεσε δείπνο ενόψει του νέου ξεκινήματος, στο Le Chalet, κάτι που συνηθίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Σε μία ευχάριστη βραδιά με το πλούσιο δείπνο να περιλαμβάνει θαλασσινό μενού με συναγρίδα, φαγκρί και πολλά άλλα, άπαντες άδραξαν την ευκαιρία για πολλές ποδοσφαιρικές συζητήσεις που είχαν σαν κύριο άξονα τη νέα προσπάθεια της ξανθιώτικης ομάδας στην 28η διαδοχική παρουσία της στη Super League".

Ατομικό για δυο στη προπόνηση της Κυριακής

Εν τω μεταξύ η προετοιμασία της Ξάνθης συνεχίστηκε την Κυριακή το πρωί με τον Λουτσέσκου να βλέπει τους Βασιλακάκη και Γιουνές να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινές ασκήσεις συνέχισε τις προπονήσεις η Xanthi FC την Κυριακή. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 07:45 στο προπονητήριο της ομάδας και μετά τις ασκήσεις στο γυμναστήριο βγήκαν στο γήπεδο ακολουθώντας το πρόγραμμα που περιλάμβανε αερόβιο τρέξιμο, passing game και ασκήσεις τακτικής.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται σταδιακά να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ και ο Χαμζά Γιουνές που δέχθηκε χτύπημα στην γάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Για την Δευτέρα και την Τρίτη έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ