ΞΑΝΘΗ

Ατομικό οι Τριάδης, Γουάλας

Ατομικό οι Τριάδης, Γουάλας
INTIME SPORTS

Αμφίβολοι για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην Νίκη Βόλου οι δυο ποδοσφαιριστές που την Δευτέρα δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Η SKODA Ξάνθη πήρε την πρώτη της νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό και οι παίκτες της το ευχαριστήθηκαν όσο έπρεπε. Πλέον καλούνται όμως να γυρίσουν το κουμπί και να κοιτάξουν μπροστά και συγκεκριμένα στο ματς με την Νίκη Βόλου για το Κύπελλο.

Σε ένα ματς όπου οι Τριάδης και Γουάλας είναι αμφίβολοι καθώς την Δευτέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν γυμνάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στροφή στο κύπελλο για την SKODA ΞΑΝΘΗ που πλέον κοιτάζει το παιχνίδι της Τετάρτης (16:30) με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στο γήπεδό της.

Η ξανθιώτικη ομάδα το απόγευμα της Δευτέρας μετά την προθέρμανση έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής μπάλας και την τακτική.

Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Τριάδης - Γουάλας. Την Τρίτη και μετά την πρωινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον 1ο αγώνα κυπέλλου".

Διαιτητές

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων κυπέλλου. Την αναμέτρηση του SKODA ΞΑΝΘΗ Arena θα διευθύνει ο Παπαδόπουλος Ιωάννης (ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Σίπκα Ιωάννη (ΕΠΣ Πέλλας) - Πάτρας Πέτρος (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Κυριαζίδης Γιώργος (ΕΠΣ Έβρου)

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ