ΞΑΝΘΗ

Απρόοπτο με Γιουνές, δεν παίζει με Πανιώνιο

Απρόοπτο με Γιουνές, δεν παίζει με Πανιώνιο
Χαμζά Γιουνές ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τυνήσιος επιθετικός της Ξάνθης, Χαμζά Γιουνές, δεν θα παίξει το Σάββατο (17/9) με τον Πανιώνιο. Αντιμετώπισε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής. Υπολογίζει Ορφανίδη ο Λουτσέσκου.

Το Σάββατο (17/9) η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Μετά την ήττα (4-1) στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ, οι ακρίτες έχουν θέσει στόχο την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο εφετινό πρωτάθλημα απέναντι στην ανεβασμένη ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Εκτός από τους Γουάλας - Μπαξεβανίδη που συνέχισαν με ατομικά προγράμματα, ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χαμζά Γιουνές καθώς αντιμετώπισε ενοχλήσεις. Ο Τυνήσιος, που σκόραρε το μοναδικό γικολ της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ, δεν θα παίξει κόντρα στον Πανιώνιο. Αντίθετα, στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενσωματώθηκε ο Πέτρος Ορφανίδης, που είχε μείνει εκτός από τον αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά η αποστολή για την σαββατιάτικη (17/9, 16.00) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: Ζαρόπουλος, Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Κολλαράς, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Σολτάνι, Τριάδης, Νιέτο, Ράνος, Λάζιτς.

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας) με βοηθούς τους Ιωάννη Τουμπακάρη (ΕΠΣ Αθηνών) - Αλέξανδρο Γρεβένη (ΕΠΣ Χαλκιδικής), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας).

* Στην αποστολή της Κ-20 για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (Σάββατο, 10:30, Αθλητικό Κέντρο ΠΑΕ Ξάνθης) ενσωματώθηκαν οι Σβάρνας, Μελισσόπουλος, Κώστας και Σταθάκης.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ