ΞΑΝΘΗ

Αποχαιρέτησε την Ξάνθη μετά από 15 χρόνια ο Ράνος

Αποχαιρέτησε την Ξάνθη μετά από 15 χρόνια ο Ράνος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γέννημα θρέμμα της Ξάνθης ο Αντώνης Ράνος αγωνίστηκε στους Ακρίτες από τα τμήματα υποδομής έως και σήμερα με τον ξανθιώτη φορ να αποχαιρετά την αγαπημένη του ομάδα.

Τέλος εποχής μετά από 15 ολόκληρα χρόνια για τον Αντώνη Ράνο στην Ξάνθη με τον 24χρονο νεαρό επιθετικό να αφήνει την ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Ο Ράνος είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας παίζοντας από τα παιδικά τμήματα και φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα κάνοντας το όνειρο του αφού υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μοναδικό διάλειμμα στην παρουσία αυτή η σεζόν 2015-2016 που παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Άρη Λεμεσού.

Σε αυτά τα 15 χρόνια ο 24χρονος επιθετικός είχε 89 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Ξάνθης, απο το 2012 όταν και έγινε επαγγελματίας μέχρι και φέτος, έχοντας πετύχει συνολικά 6 τέρματα.

Αυτό που φυσικά ήταν το πιο σημαντικό ήταν το τέρμα που χάρισε την παραμονή στην ομάδα της Ξάνθης στο 2014 στο μπαράζ παραμονής.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στην αγαπημένο του Ξάνθη ο Αντώνης Ράνος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει,μετά από 15 χρόνια στην οικογένεια της Α.Ο ΞΑΝΘΗΣ ήρθε η ώρα να την αποχαιρετήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους, από τις ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα,με τους οποίους συνεργάστηκα και πέρασα τόσες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια!Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο και να βρίσκεται πάντα ψηλά,εκεί που της αξίζει».

Τη φετινή σεζόν ο Ράνος έκανε 16 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και πλέον είναι σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας της καριέρας του.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ