ΞΑΝΘΗ

Αποστολή για Ατρόμητο και τούρτα στον Λουτσέσκου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ξάνθη, Σιδηρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Για να διατηρηθεί μόνη στην πεντάδα η Ξάνθη πρέπει να νικήσει το Σάββατο (18/2, 15.00) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ή έστω να αναδειχθεί ισόπαλη. Η αποστολή δίχως Μπαξεβανίδη και η τούρτα - έκπληξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου. (PHOTOS).

Στο Περιστέρι δοκιμάζεται το Σάββατο (18/2, 15.00) η Ξάνθη, η οποία ύστερα από 20 αγωνιστικές είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, στο +3 από την 6η ΑΕΚ. Οι ακρίτες για να διατηρηθούν μόνοι στην πεντάδα, θα πρέπει είτε να νικήσουν τον Ατρόμητο, στο ματς για την 21η αγωνιστική, είτε το παιχνίδι να ολοκληρωθεί χωρίς να προκύψει νικητής.

Οι ακρίτες προέρχονται από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας δύο ήττες από Ολυμπιακό και δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Απέναντι στον Ατρόμητο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μπαξεβανίδης, ενώ εκτός έμειναν και οι Παπαγεωργίου, Κώστας, Χατζητερζόγλου, Γουάλας, Π. Ορφανίδης, Σβάρνας και Παπαστεριανός.

Την Παρασκευή (17/2) ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, έκλεισε τα 48 του χρόνια και πριν ξεκινήσει την καθιερωμένη ανάλυση βίντεο, οι Στράτος Σβάρνας και Κωνσταντίνος Κώστας - εκ μέρους της ομάδας - πήγαν τούρτα στον Ρουμάνο και στη συνέχεια άπαντες ευχήθηκαν χρόνια πολλά και πολλές επιτυχίες.

Η τούρτα απεικόνιζε μία μεγάλη φωτογραφία του προπονητή με τις ανάλογες ευχές για χαρούμενα γενέθλια. Ο προπονητής των ακριτών έμεινε έκπληκτος και φυσικά δέχτηκε με ικανοποίηση αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία. Δείτε παρακάτω εικόνες:

Αποστολή για Ατρόμητο και τούρτα στον Λουτσέσκου
Αποστολή για Ατρόμητο και τούρτα στον Λουτσέσκου
Αποστολή για Ατρόμητο και τούρτα στον Λουτσέσκου
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ