ΞΑΝΘΗ

Από Τρίτη τα εισιτήρια διαρκείας

Από Τρίτη τα εισιτήρια διαρκείας

Από την Τρίτη 26 Αυγούστου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της SKODA Ξάνθης στους κατόχους τους. Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Βέροια.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της SKODA Ξάνθης για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν της Super League θα μπορούν να τα προμηθευτούν από την Τρίτη 26 Αυγούστου. Η ΠΑΕ της ακριτικής ομάδας, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους οπαδούς που παραβρέθηκαν στη Βέροια.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη:

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από αύριο Τρίτη ξεκινά η διάθεση των καρτών μελών. Οι κάτοχοί τους με την επίδειξη της σχετικής αίτησης στο σημείο πώλησης όπου την είχαν υποβάλλει, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους.

Από την Τρίτη το πρωί όσοι έχουν κάνει αίτηση μέχρι τις 22 Αυγούστου θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο θα υπάρχουν και μεμονωμένα εισιτήρια στις Θύρες Β1 και Α. Η τιμή τους για τους ενήλικες είναι στα 12 € ενώ η αντίστοιχη του παιδικού (έως 14 χρονών) στα 6 €.Στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 20 €."

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη θερμή τους συμπαράσταση στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ."

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ