ΞΑΝΘΗ

Απαντά στην Ξάνθη ο Φερνάντο Γουάλας

Απαντά στην Ξάνθη ο Φερνάντο Γουάλας
Γουάλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα από τα συμβόλαια που εκπνέουν τέλη Ιουνίου στην Ξάνθη είναι αυτό του Φερνάντο Γουάλας. Η ΠΑΕ έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα δώσει απάντηση. Στη... Σασουόλο ο Λουτσέσκου.

Εδώ και μια διετία αγωνίζεται στην Skoda Ξάνθη ο Φερνάντο Γουάλας. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει πραγματοποιήσει "γεμάτες" σεζόν. Το 2014-2015 κατέγραψε 29 συμμετοχές (είχε και 1 γκολ), ενώ εφέτος έπαιξε σε 22 ματς.

Η ακριτική ΠΑΕ έχει καταθέσει εδώ και καιρό πρόταση στον 30χρονο αμυντικό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Λατινοαμερικανός δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στον Γουάλας και θέλει να τον διατηρήσει στην ομάδα.

* Η προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία, προσκεκλειμένος του προπονητή της Σασουόλο, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, προκειμένου να παρακολουθήσει προπονήσεις της ιταλικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση της Serie A.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ