ΞΑΝΘΗ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Τριάδης

Ανεβάζει ρυθμούς ο Τριάδης
INTIME SPORTS

Με τον Παναγιώτη Τριάδη να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα αλλά να ανεβάζει ρυθμούς, συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης. Πρώτο φιλικό στην Ελλάδα, το Σάββατο, με Πανσερραϊκό.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη, η προετοιμασία της Ξάνθης πριν το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό της ακριτικής ομάδας, το Σάββατο, κόντρα στον Πανσερραϊκό στην τοπική πόλη. Ο Ρουμάνος τεχνικός, Ραζβάν Λουτσέσκου, έριξε το βάρος στη φυσική κατάσταση και την τακτική.

Το ευχάριστο για το Ρουμάνο τεχνικό και το επιτελείο της Ξάνθης, η άνοδος του Παναγιώτη Τριάδη. Ο 22χρονος Έλληνας μέσος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ωστόσο "ανεβαίνει" κι αυτό μόνο ως ενθαρρυντικό σημάδι, μπορεί να ληφθεί.

Οριστικοποιήθηκαν οι ώρες διεξαγωγής και των επόμενων φιλικών αγώνων. Εκτός από τον αγώνα του Σαββάτου, η ξανθιώτικη ομάδα την Τετάρτη 5 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Βέροια με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 19:00. Τα δύο τελευταία φιλικά που θα γίνουν στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena», το Σάββατο 8 Αυγούστου με τον Ηρακλή θα ξεκινήσει στις 19:00 και αυτό της Παρασκευής 14 Αυγούστου με τον Πανθρακικό στις 18:45.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ