ΞΑΝΘΗ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ερέα

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ερέα

Ο Οβίντιου Ερέα ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα της Skoda Ξάνθης που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Στέλιο Νάκα.

Στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας της Skoda Ξάνθης αναμένεται να ενσωματωθεί σύντομα ο Οβίντιου Ερέα που ανεβάζει ρυθμούς. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ακριτικής ομάδας συμμετείχε σήμερα σε κομμάτια των ασκήσεων του προγράμματος του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στα ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό της Skoda Ξάνθης ήταν ότι επανήλθε πλήρως και ο Καρίμ Σολτάνι που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Βέροια. Το σημερινό απογευματινό πρόγραμμα περιλάμβανε πρόγραμμα αερόβιων ασκήσεων και κατοχή μπάλας. Η ομάδα του Λουτσέσκου μετά το τρίτο διαδοχικό 0-0 στη Βέροια και την επιστροφή από το ταξίδι, επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της συνεχίζοντας την προετοιμασία της.

Ξεχωριστή ήταν η μέρα για τον Σάκη Γκαραβέλη που είχε τα γενέθλιά του και δέχθηκε τις ευχές συμπαικτών και τεχνικής ηγεσίας. Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Νάκα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ