ΞΑΝΘΗ

Ανέλυσαν την Κέρκυρα στην Ξάνθη

Ανέλυσαν την Κέρκυρα στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Στην Ξάνθη στοχεύουν στο πρώτο τους τρίποντο κόντρα στην Κέρκυρα και ο Σάκης Τσιώλης θέλει οι παίκτες του να γνωρίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον αντίπαλο τους.

Στην πρεμιέρα της στην φετινή Super League η Ξάνθη γνώρισε την ήττα από την Βέροια και πλέον την Κυριακή θα υποδεχθεί στην έδρα της την Κέρκυρα με αποκλειστικό στόχο το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Ο Σάκης Τσιώλης θέλει οι παίκτες του να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν ποιο έτοιμοι και ποιο διαβασμένοι για αυτό και στην διάρκεια της Παρασκευής προχώρησε στην ανάλυση μέσω βίντεο του προσεχούς αντιπάλου της Ξάνθης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Τελευταία δυνατή προπόνηση για την SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδό της. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει η εντός έδρας πρεμιέρα της να είναι πετυχημένη και να έρθουν οι πρώτοι βαθμοί της επιτυχίας στην αναμέτρηση της Κυριακής (19:15) με την Κέρκυρα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης υπήρξε η σχετική ανάλυση αντιπάλου ενώ στην συνέχεια οι παίκτες φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια δουλεύοντας σε συγκεκριμένες ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Την προσπάθεια της ομάδας Νέων που αγωνίζεται το Σάββατο στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων με αντίπαλο την Κέρκυρα, θα ενισχύσουν οι νεαροί Κολλαράς, Ορφανίδης Λ. και Ορφανίδης Π".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ