ΞΑΝΘΗ

Ανακοινώσεις Ξάνθης: Τα καλύτερα

Ανακοινώσεις Ξάνθης: Τα καλύτερα
Πανόπουλος INTIME SPORTS

Ποιος προπονητής χρειάζεται πάμπερς; Ποιος είναι ο "σούπερ ουάου" τεχνικός; Γιατί ανατρίχιασε το γκαζόν; Πήρε όντως τον Πίου η Ξάνθη; Διαβάστε τις καλύτερες ανακοινώσεις των Ακριτών!

Η Ξάνθη είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο δεν έχει υποβιβαστεί εδώ και 23 χρόνια (σε αντίθεση με άλλους επαρχιακούς συλλόγους)!

Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, ιδίως μετά την γιγάντωση του ίντερνετ, οι Ακρίτες κάνουν... (κατα)χρήση της ιστοσελίδας τους όσον αφορά τις ανακοινώσεις.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες από το 2006 μέχρι και σήμερα και σας τις παρουσιάζουμε. Απίστευτες ατάκες και απαντήσεις που συζητήθηκαν αρκετά...

Ξεκινάμε από το 2006...

Η πρώτη ανακοίνωση που έχουμε καταγεγραμμένη είναι πριν από οκτώ χρόνια και θυμίζει αρκετά το σήμερα. Αφού τονίζεται πως η Ξάνθη είναι ένα μάτσο χάλια(!) στη συνέχεια γίνεται λόγος για την εκπληκτική φιγούρα που ακούει στο όνομα Ζολώτας (διαιτητής).

Όχι μία, όχι δυο, όχι δέκα. Δεκατρείς λάθος αποφάσεις!

Το 2006 κλείνει με την Ξάνθη να έχει πολλά παράπονα από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα οι Ακρίτες στέκονται σε 13 σημεία στα οποία πιστεύουν πως ο διαιτητής έχει κάνει λάθος. Το ένα μάλιστα είναι υπέρ του αντιπάλου! Η ανακοίνωση κλείνει με συγχαρητήρια στο διαιτητή.

Goodbye and good luck

Κλείνει είπαμε; Λάθος! Ο Τάκης Λεμονής παρατάει στα κρύα του λουτρού την Ξάνθη για τον Ολυμπιακό και ο Χρήστος Πανόπουλος βγάζει ανακοίνωση... βιτριόλι κάνοντας λόγο για έναν " SUPER OΥΑΟΥ !!!! πρωτοποριακό προπονητή"...

Ανακοινώσεις Ξάνθης: Τα καλύτερα
Πανόπουλος INTIME SPORTS

Ανατρίχιασε το γκαζόν!

Το παιχνίδι είναι ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ξάνθη το 2007 με τους Ακρίτες να έχουν πολλά πολλά παράπονα από τον διαιτητή Παπορίδη. Χαρακτηριστική ατάκα η " και το γκαζόν του γηπέδου ανατρίχιασε) που δεν δόθηκε (πέναλτι") .

Χριστός Ανέστη!

Με μία λιτή ανακοίνωση η Ξάνθη "απάντησε" στον Κουκουλάκη για την κακή του διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

"Χριστός Ανέστη, αληθώς Ανέστη και ’’όλα αληθώς’’, Κύριε Κουκουλάκη από το Ηράκλειο. Ακόμη μια φορά Χρόνια σας Πολλά".

Ο προπονητής και τα Πάμπερς!

Το 2008 η Ξάνθη αισθάνεται αδικημένη από το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό του Τάκη Λεμονή (ο οποίος παράτησε την ομάδα πριν ένα χρόνο). " Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ‘’PUMPERS’’ Είπε ο προπονητής μετά τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ" , αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο επιστήμονας της εξυγίανσης

Δυο χρόνια αργότερα η Ξάνθη έχει πολλά παράπονα από τον Ηλία Σπάθα για την διαιτησία στο ματς με την ΑΕΛ. Μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση-δεκάλογο του διαιτητή για να ξέρει ο κόσμος!

Ανακοινώσεις Ξάνθης: Τα καλύτερα
Πανόπουλος INTIME SPORTS

Χαιρετίσματα στους Ινδιάνους

Με αφορμή τα όσα ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Πατρίκ Κομνηνού, η Σκόντα Ξάνθη εξέδωσε καυστική ανακοίνωση με ατάκες για Ινδιάνους!

Ανακοίνωσε τον αδερφό του Πίου η Ξάνθη!

Την ανακοίνωση της χρονιάς (2012) εξέδωσε η Skoda Ξάνθη τονίζοντας πως προχώρησε στην απόκτηση του αδερφού του -διάσημου πλέον από την τηλεοπτική διαφήμιση- Πίου!

Επτά ανακοινώσεις

Το ματς με τον Λεβαδειακό είναι ιστορικό. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά γιατί η Ξάνθη εξέδωσε επτά ανακοινώσεις(!) και στο τέλος της πήρε πίσω!

"Να το παίξουμε στο Playstation"

Ο αγώνας για τα μπαράζ με τον Παναθηναϊκό άργησε να οριστεί με αποτέλεσμα η Ξάνθη να ζητήσει να παιχτεί το παιχνίδι στο... Playstation!

Για... δυνατούς λύτες

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Skoda Ξάνθη την Δευτέρα (2/12) υπάρχει μόνο μια φωτογραφία με την εξίσωση "2+2=4+;=", δίχως περαιτέρω λόγια.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του...

Ο Run Τan Plan και η Μπαρτσελόνα

Πλησιάζοντας σιγά σιγά στο σήμερα η Ξάνθη βγάζει ανακοινώσεις όλο και πιο συχνά. Δεν ξεχνάμε την κορυφαία με το " πωλούνται αδειοδοτήσεις" και φυσικά τη σύγκριση της ομάδας με την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.

Ανακοινώσεις Ξάνθης: Τα καλύτερα
Πανόπουλος INTIME SPORTS

Ντιέ ο... τρεχαγυρευόπουλος και... σεισμός!

Ο Σερζ Ντιέ είπε τα... γαλλικά του στο προπονητή και η διοίκηση της ομάδας απάντησε με ανακοίνωση! Λίγες ημέρες αργότερα μας ενημέρωσε για τον... καιρό.

Dancing with the stars

Κλείνουμε με το σήμερα (15/1) και τον "πόλεμο" μεταξύ Ξάνθης και Πανθρακικού για το El Thrakico που πήρε τελικά ο Πανθρακικός μετά από 33 χρόνια! Ο Χρήστος Πανόπουλός ζητά από τον πρόεδρο των "κροκόδειλων" να πάρει μέρος στο γνωστό τηλεπαιχνίδι.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ