ΞΑΝΘΗ

Ανακοίνωσε Παπαστεριανό η Ξάνθη

Ανακοίνωσε Παπαστεριανό η Ξάνθη
Παπαστεριανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο δυναμικό της Ξάνθης ανήκει και επισήμως ο Μανώλης Παπαστεριανός, προς επιβεβαίωση του προ ημερών ρεπορτάζ του Sport24.gr. Ο 29χρονος επέλεξε τη φανέλα με το Νο71.

Στις 30 Δεκεμβρίου είχατε ενημερωθεί για τη συμφωνία της Ξάνθης με τον Μανώλη Παπαστεριανό. Την Πέμπτη (5/1) η ομάδα της Θράκης ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 29χρονο Σερραίο χαφ, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από τη Βέροια.

Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Ηρακλή, στον οποίο έπαιξε από το δεύτερο μισό της σεζόν 2005-2006 μέχρι το 2011. Ακολούθησε ο Αρης για δύο χρόνια (2011-2013), η ρουμανική Κονκόρντια Τσιάιν (2013-2014), αλλά και η διετία στην ομάδα της Θράκης!

Εφέτος με τη Βέροια ο Παπαστεριανός έπαιξε σε 6 αγώνες, ενώ κατά το πέρασμά του από την Ξάνθη κατέγραψε 57 συμμετοχές και ήταν βασικός στην πορεία μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τη σεζόν 2014-2015. Με την προσθήκη αυτή η Ξάνθη "γεμίζει" τη μεσαία της γραμμή και θα έχει επιπλέον λύση σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης: " Η Χanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανώλη Παπαστεριανού. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 71 στη φανέλα του".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ