ΞΑΝΘΗ

Ανακοίνωσε ότι φεύγει από την Ξάνθη ο Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχωρεί από την Ξάνθη. Το ανακοίνωσε μετά την ήττα από την ΑΕΛ στη Λάρισα. Ύστερα από τρία χρόνια στην ακριτική ομάδα ο Ρουμάνος θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ύστερα από τρία χρόνια στην Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχωρεί. Ο Ρουμάνος προπονητής ανακοίνωσε μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΛ ότι δεν θα συνεχίσει στους ακρίτες, τους οποίους ανέλαβε στις αρχές της σεζόν 2014-2015.

Νέα εποχή τη νέα σεζόν στην Ξάνθη, λοιπόν, αφού ο 48χρονος θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Όσο καιρό έχει μείνει στους Θρακιώτες, είχε απολογισμό 36 νίκες, 36 ισοπαλίες και 34 ήττες. Η σπουδαιότερη επιτυχία του ότι οδήγησε την Ξάνθη στον τελικό του Κυπέλλου τον Μάιο του 2015.

Εφέτος κυνήγησε με αξιώσεις την είσοδο της ομάδας του στην πεντάδα, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. Η αναμέτρηση με τη Βέροια την Κυριακή (30/4) θα είναι λοιπόν η τελευταία για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο Λουτσέσκου είπε:

"Δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν μια δίκαιη νίκη για την Λάρισα. Το πνεύμα και η στάση τους έδωσαν τους τρεις βαθμούς. Εκτιμώ πολύ τον τρόπο που μπήκαν στο παιχνίδι και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί άξιζαν αυτό το παιχνίδι".

Για το αν ολοκληρώθηκε η θητεία του στην Ξάνθη;
"Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι, θα συζητήσουμε μετά το τελευταίο παιχνίδι. Αλλά αυτή ήταν η κουβέντα που είχαμε με τον πρόεδρο, τον φίλο μου πριν ένα χρόνο. Έτσι για μένα είναι η τελευταία επίσημη αγωνιστική εβδομάδα στην Ξάνθη".

Θα μείνετε στην Ελλάδα;
"Αυτή τη στιγμή δεν το ξέρω ακριβώς".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ