ΞΑΝΘΗ

Αμφίβολοι οι Γουάλας, Μπαξεβανίδης για το ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ

Αμφίβολοι οι Γουάλας, Μπαξεβανίδης για το ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δυο βασικές απουσίες συνεχίζει την προετοιμασία της η Ξάνθη για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ καθώς ο Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεση του τους Γουάλας, Μπαξεβανίδη.

Χωρίς τους Γουάλας και Μπαξεβανίδη αλλά με τον Ορφανίδη να προπονείται κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο Λουτσέσκου θα περιμένει να δει και την Παρασκευή σε τι κατάσταση θα είναι οι δυο ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία θα αποφασίσει για το αν θα τους συμπεριλάβει ή μη στην αποστολή των Ακριτών για την αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην διάρκεια της Πέμπτης έδωσε έμφαση σε κομμάτια που είχαν να κάνουν με την τακτική, αμυντικά και επιθετικά, θέλοντας η ομάδα του να παρουσιαστεί 100% έτοιμη στο ματς του ΟΑΚΑ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής πρωινής προπόνησης κατέλαβαν οι ασκήσεις τακτικής για την Xanthi FC που συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο την ΑΕΚ εκτός έδρας. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, δούλεψαν σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας και της επιθετικής τακτικής με τον Ρουμάνο προπονητή να ζητά συγκεκριμένα πράγματα.

Γουάλας και Μπαξεβανίδης ακολούθησαν και σήμερα τα προγράμματα αποκατάστασής τους ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επανήλθε ο Πέτρος Ορφανίδης που ενσωματώθηκε στην ομάδα μετά τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ